Vanteiden pesu, puhdistus, vahaus ja kestopinnoitus

9th marraskuu 2016

vanteiden-pesu-puhdistus-vahaus-kestopinnoitus-gtechniq-c5-alloy-wheel-armour-espoo

Pidät varmasti autostasi ja sen maalipinnasta hyvää huolta, mutta muistatko vilkaista autosi vanteita muutoinkin kuin renkaanvaihdon yhteydessä?

Autosi vanteet ansaitsevat yhtä hyvää huolenpitoa kuin muukin maalipinta, sillä vieväthän ne sinut aina uusiin paikkoihin! Vannevahalla suojaat vanteitasi jarrutuksessa syntyvältä jarrupölyltä. Huolellinen vanteiden vahasuojaus pitää kuitenkin aloittaa perusteellisella pesulla ja puhdistuksella, jotta kaikki lika, pöly ja pienimmätkin hiekanjyvät saadaan pois vanteista. Emme säästele veden ja vaahdon määrässä! Kun vanteet ovat viimeisen päälle puhtaat, levitämme niille vannevahan tai vanteille tarkoitetun kestopinnoitteen. Vannevaha ja kestopinnoite saavat aikaan uskomattoman kiillon vanteen pintaan. Lisäksi ne suojaavat vannetta jarrupölyltä, kosteudelta ja tekevät vanteiden puhdistamisesta helpompaa, kun lika ei pääse tarttumaan suojattuun pintaa niin helposti.

vanteiden-pesu-puhdistus-vahaus-kestopinnoitus-dp-wheel-glaze-vannevaha-espoo

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.