Hybridi Kestopinnoite

Hybridi Kestopinnoite

Useimpia Hybridi kestopinnoitteita voidaan käyttää maalipinnoille, lasille, vanteille, muoville, ajovaloille ja pakoputken ulostuloihin. Hybridi kestopinnoitteiden polymeerirakenne muodostaa auton maalipinnalle jännitteen, joka hylkii vettä, likaa, ilmansaasteita ja kosteutta paremmin kuin muut perinteiset autovahat tai kestopinnoitteet. Auto pysyy puhtaana ja loistavana pidempään. Hybridi kestopinnoite suojaa autosi maalipinnan ja säilyttää sen upean kiillon vuosiksi eteenpäin.

Hybridi kestopinnoitteet tarjoavat ylivoimaisesti hydrofobisimman suojan autosi maalipinnalle. Helppokäyttöiset Pinnoitteet tarjoavat erinomaisen lian- ja vedenhylkivyyden, sietävät pesun kaikilla yleisillä pesuaineilla ja kestävät vuosia Pohjois-Euroopan vaativissa sääolosuhteissa.

Monet Hybridi kestopinnoitteet voidaan käyttää itsenäisenä tuotteena. Hybridi kestopinnoitteet ovat myös suosittuja kerrostettaessa lisäkerroksia Keraamisen kestopinnoitteen päälle.

Hybridi kestopinnoitteiden ominaisuuksia:

  • Pitkäikäinen suoja autosi maalipinnalle
  • Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita
  • Lisää maalipinnan kiiltoa
  • Hylkii vettä ja likaa
  • Suojaa ilmansaasteilta
  • Kestää mekaanista rasitusta
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Tarjoamme seuraavat huippuluokan Hybridi kestopinnoitteet:

Maalipinnan kiillotus on aina oletuksena 1-step kiillotus. Lisäkiillotukset +100€ / kierros. Tule näyttämään autoa niin katsotaan yhdessä mikä olisi järkevä kiillotuksen määrä.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Katso lisää videoita meidän Youtube kanavalta: Autopesula Espoon Starwash Oy Youtube kanava

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.