Hybridi Kestopinnoite

Hybridi Kestopinnoite

Useimpia Hybridi kestopinnoitteita voidaan käyttää maalipinnoille, lasille, vanteille, muoville, ajovaloille ja pakoputken ulostuloihin. Hybridi kestopinnoitteiden polymeerirakenne muodostaa auton maalipinnalle jännitteen, joka hylkii vettä, likaa, ilmansaasteita ja kosteutta paremmin kuin muut perinteiset autovahat tai kestopinnoitteet. Auto pysyy puhtaana ja loistavana pidempään. Hybridi kestopinnoite suojaa autosi maalipinnan ja säilyttää sen upean kiillon vuosiksi eteenpäin.

Hybridi kestopinnoitteet tarjoavat ylivoimaisesti hydrofobisimman suojan autosi maalipinnalle. Helppokäyttöiset Pinnoitteet tarjoavat erinomaisen lian- ja vedenhylkivyyden, sietävät pesun kaikilla yleisillä pesuaineilla ja kestävät vuosia Pohjois-Euroopan vaativissa sääolosuhteissa.

Monet Hybridi kestopinnoitteet voidaan käyttää itsenäisenä tuotteena. Hybridi kestopinnoitteet ovat myös suosittuja kerrostettaessa lisäkerroksia Keraamisen kestopinnoitteen päälle.

Hybridi kestopinnoitteiden ominaisuuksia:

  • Pitkäikäinen suoja autosi maalipinnalle
  • Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita
  • Lisää maalipinnan kiiltoa
  • Hylkii vettä ja likaa
  • Suojaa ilmansaasteilta
  • Kestää mekaanista rasitusta
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Tarjoamme seuraavat huippuluokan Hybridi kestopinnoitteet:

Maalipinnan kiillotus on aina oletuksena 1-step kiillotus. Lisäkiillotukset +100€ / kierros. Tule näyttämään autoa niin katsotaan yhdessä mikä olisi järkevä kiillotuksen määrä.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Katso lisää videoita meidän Youtube kanavalta: Autopesula Espoon Starwash Oy Youtube kanava

Koko ajanvaraus sivu löytyy tästä linkistä. Paina tästä.

Varaa meiltä aika!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.