Propolymershield kestopinnoitteet

Propolymershield kestopinnoitteet

Propolymershield kestopinnoitteet ovat kotimaisia, Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja tuotteita ammattimaiseen ajoneuvojen suojaamiseen sekä puhtaanapitoon.

Propolymershield tuoteperhe tarjoaa Suomen sääolosuhteissa testatun huipputeknologian edut kaikille ajoneuvoille. Tuotteilla suojaat niin maali-, gelcoat-, metalli-, kuin lasipinnatkin.

Käyttökohteita ohutkalvopinnoitteelle löytyy ajoneuvoista maalta, mereltä ja ilmasta.

Propolymershield tuotteet perustuvat ohutkalvoteknologiaan, joka on helppo ja nopea levittää erilaisille maalipinnoille. Propolymershieldin kehitys on aloitettu vuonna 2005, jolloin käytetylle ohutkalvoteknologialle on haettu ensimmäiset patentit.

Kaikki tuoteperheen tuotteet muodostavat läpäisemättömän ohuen kalvon, joka muodostuu kemianrakenteeltaan joko puhtaasta piidioksidista tai modifioidusta pii-fluori yhdistelmästä. Nämä yhdisteet eivät reagoi kemiallisesti missään sääolosuhteissa tai lämpötiloissa, jonka vuoksi Propolymershieldillä pinnoitetut maalipinnat ovat kestävämpiä ja paremmin suojattuja kuin perinteisesti vahalla tai sealantilla suojatut maalipinnat.

Lue lisää:

Propolymershield C21 ELITE kestopinnoite

Propolymershield C22 Ceramic-Hybrid Polymer Sealant kestopinnoite

Propolymershield C22 Ceramic-Hybrid Reload Pro

Propolymershield C23 Ceramic-Hybrid Wash Sealant

Katso lisää videoita meidän Youtube kanavalta:

Autopesula Espoon Starwash Oy Youtube kanava

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.