Suojaa autosi maalipinta siitepölyltä

Suojaa autosi maalipinta siitepölyltä

Yksi varma kevään merkki on siitepölyn ilmestyminen auton maalipinnalle. Autosi saattaa näyttää siltä, kuin siinä olisi keltainen maalikerros, vaikka pesit sen juuri edellisenä päivänä. Siitepöly näyttää harmittomalta, mutta sillä voi olla haitallisia vaikutuksia auton maalipintaan.

Siitepölyhiukkaset ovat kuin pieniä okaita, jotka tarttuvat mihin tahansa, mitä niiden tielle osuu. Niiden haitallisuus tulee kuitenkin niiden sisältämästä happamuudesta. Ilmiö on sama kuin happosateessa. Hyvä puoli siitepölyssä on se, että siitepöly tarvitsee vettä aktivoituakseen. Auto kannattaa puhdistaa siitepölystä mahdollisimman usein, jotta sade ei pääse aktivoimaan siitepölyn happoja ja näin vahingoittamaan autoasi, jos siitepöly saa lojua maalipinnalla pitkään.

Mitä useampi kerros siitepölyä ehtii kertyä, sitä tiukemmin se tarraa kiinni maalipinnan epätasaisuuksiin ja voi aiheuttaa ennenaikaista ruostumista ja haalistumista. Maalipinnan vahaus tai kestopinnoite tekee siitepölyn puhdistamisen helpommaksi, joten älä aliarvioi hyvän vahan tuoman suojan merkitystä. Se suojaa autoa myös uv-säteiltä ja antaa autosi maalipinnalle upean kiillon.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.