Suojaa autosi maalipinta siitepölyltä

6th elokuu 2016

Suojaa autosi maalipinta siitepölyltä espoo

Yksi varma kevään merkki on siitepölyn ilmestyminen auton maalipinnalle. Autosi saattaa näyttää siltä, kuin siinä olisi keltainen maalikerros, vaikka pesit sen juuri edellisenä päivänä. Siitepöly näyttää harmittomalta, mutta sillä voi olla haitallisia vaikutuksia auton maalipintaan.

Siitepölyhiukkaset ovat kuin pieniä okaita, jotka tarttuvat mihin tahansa, mitä niiden tielle osuu. Niiden haitallisuus tulee kuitenkin niiden sisältämästä happamuudesta. Ilmiö on sama kuin happosateessa. Hyvä puoli siitepölyssä on se, että siitepöly tarvitsee vettä aktivoituakseen. Auto kannattaa puhdistaa siitepölystä mahdollisimman usein, jotta sade ei pääse aktivoimaan siitepölyn happoja ja näin vahingoittamaan autoasi, jos siitepöly saa lojua maalipinnalla pitkään.

Mitä useampi kerros siitepölyä ehtii kertyä, sitä tiukemmin se tarraa kiinni maalipinnan epätasaisuuksiin ja voi aiheuttaa ennenaikaista ruostumista ja haalistumista. Maalipinnan vahaus tai kestopinnoite tekee siitepölyn puhdistamisen helpommaksi, joten älä aliarvioi hyvän vahan tuoman suojan merkitystä. Se suojaa autoa myös uv-säteiltä ja antaa autosi maalipinnalle upean kiillon.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.