Vastamaalatun auton hoito-ohje

Vastamaalatun auton hoito-ohje

Auton vastamaalattu maalipinta on herkkä kemikaaleille kunnes se on täysin läpikovettunut. Tämä kestää noin 60 päivää. Tänä aikana sinun tulee käyttää autosi pesussa ainoastaan kylmää vettä ja mietoja pesu- ja puhdistusaineita. Välttääksesi maalipinnan naarmuuntumisen huuhtele auto aina puhtaalla vedellä ja kuivaa se pehmeällä puhtaalla säämiskällä. Älä vahaa tai kiillota auton maalipintaa 60 päivän aikana maalauksesta.

Tämän jälkeen auton maalipinnasta tulisi poistaa vähintään kaksi kertaa vuodessa epäpuhtaudet ja maalipinnan oksidoituminen hienolla kiillotus- tai viimeistelyaineella, minkä jälkeen voit vahata maalipinnat. Kun maalipinta menettää vettähylkivän ominaisuutensa, vesipisarat leviävät pitkin maalipintaa pisaroitumisen sijaan, on aika vahata autosi maalipinta uudelleen.

Pienetkin naarmut ja kiveniskemät tulisi heti peittää maalilla, ennen kuin niihin syntyy ruostetta.

Vältä seuraavia:

  • Painepesuria lähietäisyydeltä varsinkin paikoissa joissa on kiveniskemiä
  • Harjapesukonetta, erityisesti 60 päivän aikana maalauksesta
  • Pesua ja vahausta suorassa auringonpaisteessa
  • Voimakkaita kemikaaleja

Tulevaisuudessa suosi aina autosi hellävaraista käsinpesua niin autosi maalipinta pysyy jatkossakin naarmuttomana ja kiiltävän puhtaana.

Käsinpesut Autopesula Espoon Starwashilta:

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut tuhansia autopesuja kaikenlaisille autoille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi maalipinta saadaan hellävaraisesti  puhtaaksi. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.