Vastamaalatun auton hoito-ohje

12th lokakuu 2015

vastamaalatun auton maalipinnan hoito ohje espoo

Auton vastamaalattu maalipinta on herkkä kemikaaleille kunnes se on täysin läpikovettunut. Tämä kestää noin 60 päivää. Tänä aikana sinun tulee käyttää autosi pesussa ainoastaan kylmää vettä ja mietoja pesu- ja puhdistusaineita. Välttääksesi maalipinnan naarmuuntumisen huuhtele auto aina puhtaalla vedellä ja kuivaa se pehmeällä puhtaalla säämiskällä. Älä vahaa tai kiillota auton maalipintaa 60 päivän aikana maalauksesta.

Tämän jälkeen auton maalipinnasta tulisi poistaa vähintään kaksi kertaa vuodessa epäpuhtaudet ja maalipinnan oksidoituminen hienolla kiillotus- tai viimeistelyaineella jonka jälkeen vahata maalipinnat. Kun maalipinta menettää vettähylkivän ominaisuutensa, vesipisarat leviävät pitkin maalipintaa pisaroitumisen sijaan, on aika vahata autosi maalipinta uudelleen.

Pienetkin naarmut ja kiveniskemät tulisi heti peittää maalilla, ennen kuin niihin syntyy ruostetta.

Vältä seuraavia:

  • Painepesuria lähietäisyydeltä varsinkin paikoissa joissa on kiveniskemiä
  • Harjapesukonetta, erityisesti 60 päivän aikana maalauksesta
  • Pesua ja vahausta suorassa auringonpaisteessa
  • Voimakkaita kemikaaleja

Tulevaisuudessa suosi aina autosi hellävaraista käsinpesua niin autosi maalipinta pysyy jatkossakin naarmuttomana ja kiiltävän puhtaana.

 

Käsinpesut Autopesula Espoon Starwashilta:

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut tuhansia autopesuja kaikenlaisille autoille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi maalipinta saadaan hellävaraisesti  puhtaaksi. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.