Saab 9-3 Aero convertible käsinpesu ja kangaskaton pesu-, hoito- ja suojaus

Näitä Saab 9-3 Independense Edition Aero convertible TTiD autoja on valmistettu yhteensä 47 kpl. 21 kpl ohjaus vasemmalla ja 26 ohjaus oikealla. Tämä kyseinen auto on ostettu Saabin konkurssipesältä, vuosimalli on 2011 ja numero on 1/366 laatuaan. Autoja siis piti ilmeisesti valmistaa 366 kpl mutta nro 47 jäi viimeiseksi.

Tämä kyseinen auto käsinpestiin meidän toimesta ja auton kangaskatto myös käsinpestiin. Lopuksi auton kangaskatto käsiteltiin RaggToppin Fabric Protectant hoitoaineella jotta katto säilyisi hyvänä ja pitäisi värinsä mahdollisimman pitkään.

Kyseinen aine myös hylkii vettä jotta katto ei imisi itseään aivan litimäräksi. Suosittelemme kangaskaton kuivausta aina sateella ajon jälkeen ja varsinkin syksyllä pitää olla ehdottoman tarkka ettei kangaskatto jäädy jos se on jäänyt märäksi sateen jäljiltä.

Tässä muutama kuva autosta. Harmi että auton Sunset Red-erikoisväri ei pääse oikeuksiinsa tässä valaistuksessa. Väri on parhaimmillaan kesäisessä helteessä auringonpaisteessa.

saab 9-3 aero käsinpesu independence edition raggtopp fabric protectantsaab 9-3 aero convertible käsinpesu independence edition raggtoppsaab 9-3 aero convertible independence edition

saab 9-3 aero convertible independence edition raggtopp fabric protectantsaab 9-3 aero convertible autonpesu independence edition raggtopp fabricsaab 9-3 aero convertible independence edition fabric protectant