Saab 9-3 Aero convertible käsinpesu ja kangaskaton pesu, hoito ja suojaus

Saab 9-3 Aero convertible käsinpesu ja kangaskaton pesu, hoito ja suojaus

Näitä Saab 9-3 Independence Edition Aero convertible TTiD autoja on valmistettu yhteensä 47 kpl. 21 kpl ohjaus vasemmalla ja 26 ohjaus oikealla. Tämä kyseinen auto on ostettu Saabin konkurssipesältä, vuosimalli on 2011 ja numero on 1/366 laatuaan. Autoja siis piti ilmeisesti valmistaa 366 kpl mutta nro 47 jäi viimeiseksi.

Tämä kyseinen auto käsinpestiin meidän toimesta ja myös auton kangaskatto käsinpestiin. Lopuksi auton kangaskatto käsiteltiin RaggToppin Fabric Protectant hoitoaineella, jotta katto säilyisi hyvänä ja pitäisi värinsä mahdollisimman pitkään.

Kyseinen aine myös hylkii vettä, jotta katto ei imisi itseään aivan litimäräksi. Suosittelemme kangaskaton kuivausta aina sateella-ajon jälkeen ja varsinkin syksyllä pitää olla ehdottoman tarkka, ettei kangaskatto jäädy, jos se on jäänyt märäksi sateen jäljiltä.

Tässä muutama kuva autosta. Harmi, että auton Sunset Red-erikoisväri ei pääse oikeuksiinsa tässä valaistuksessa. Väri on parhaimmillaan kesäisessä helteessä auringonpaisteessa.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.