Skoda Octavia myllytys ja vahaus

Skoda Octavia myllytys ja vahaus

Skodan maalipinta oli todella huonossa kunnossa. Talven jäljiltä auto oli suorastaan harmaa ja kiilto oli lähtenyt maalipinnasta kokonaan. Auto kiillotettiin koneellisesti eli myllytettiin, jonka jälkeen viimeisteltiin ja vahattiin. Vahauksen jälkeen auto taas kiiltelee uutuuttaan ja pinnat pysyvät kiiltävän liukkaina, joten auto pysyy paljon paremmin puhtaana.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.