Suojaa autosi talven tuiskulta!

Suojaa autosi talven tuiskulta!

Talvi ja pakkanen tuovat joka vuosi haasteita autonomistajille. Auton maalipinta tarvitsee normaalia enemmän suojaa, kun se joutuu alttiiksi talven vaikutuksille, kuten pakkaselle, lumelle ja loskalle.

Paras tapa auton maalipinnan suojaamiseen on vahaaminen tai kestopinnoite-käsittely. Hyvin tehty vahaus kestää vähintään kuusi kuukautta ja pinnoitteet vuodesta jopa seitsemään vuoteen. Auto pitää pestä huolellisesti ja kaikki pienet likahiukkaset on saatava maalipinnasta pois ennen suojauskäsittelyä.

Esimerkiksi Optimum Gloss-Coat -kestopinnoite on erinomainen pinnoite autolle talveksi. Se on erittäin pitkäkestoinen ja huippulaadukas pinnoite, jonka polymeerit tarttuvat auton maalipintaan muodostaen pitkäkestoisen suojan. Kaupan päälle saat silmiä hivelevän upean kiillon autosi maalipinnalle.

Muita laadukkaita pinnoitteita löytyy esimerkiksi Nanolex- ja Gtechniq –sarjoista. Kysy rohkeasti, minkälainen suoja sinun autoosi sopisi, autamme mielellämme!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.