Suojaa autosi talven tuiskulta!

28th heinäkuu 2016

Suojaa autosi talven tuiskulta auton talvisuoja espoo

Talvi ja pakkanen tuovat joka vuosi haasteita autonomistajille. Auton maalipinta tarvitsee normaalia enemmän suojaa, kun se joutuu alttiiksi talven vaikutuksille, kuten pakkaselle, lumelle ja loskalle.

Paras tapa auton maalipinnan suojaamiseen on vahaaminen tai kestopinnoite-käsittely. Hyvin tehty vahaus kestää vähintään kuusi kuukautta ja pinnoitteet vuodesta jopa seitsemään vuoteen. Auto pitää pestä huolellisesti ja kaikki pienet likahiukkaset on saatava maalipinnasta pois ennen suojauskäsittelyä.

Esimerkiksi Optimum Gloss-Coat kestopinnoite on erinomainen pinnoite autolle talveksi. Se on erittäin pitkäkestoinen ja huippulaadukas pinnoite, jonka polymeerit tarttuvat auton maalipintaan muodostaen pitkäkestoisen suojan. Kaupan päälle saat silmiä hivelevän upean kiillon autosi maalipinnalle.

Muita laadukkaita pinnoitteita löytyy esimerkiksi Nanolex- ja Gtechniq –sarjoista. Kysy rohkeasti, minkälainen suoja sinun autoosi sopisi, autamme mielellämme!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.