Volkswagen Passat B8 3G 2.0 TDI 4Motion Autosmart Silver Seal Nordic Version kestopinnoite

Volkswagen Passat B8 3G 2.0 TDI 4Motion Autosmart Silver Seal Nordic Version kestopinnoite

Uuden Volkswagen Passat herkkä maalipinta kiillotettiin koneellisesti sekä suojattiin kevään huippu-uutuudella Ruotsista.

Esittelyssä Autosmart Silver Seal Nordic Version kestopinnoite. Ruotsalaista huippuosaamista pohjolan haastaviin sääolosuhteisiin. Pinnoitteen kiilto-ominaisuudet loistavat. Kuvat kertovat loput.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.