Volvo 850 glt Koneellinen kiillotus ja vahaus

Volvo 850 glt Koneellinen kiillotus ja vahaus

No niin. Eli auton ikä ja kilometrit varmaan kertovat jo monelle missä kunnossa maalipinta mahtoi olla, mutta kyllä tällaisesta maailmaa nähneestä vanhuksestakin vielä kiiltävän katseen kääntäjän saa. Autolla oli rullailtu 295000 kilometria mittarin mukaan, voi olla että todellisuudessa oltiin paljon pidemmällä ja vuosimalli oli 1995. Auto siis kiillotettiin koneellisesti ja vahattiin. Kyljet olivat mustana piestä mutta ne toki poistettiin ja lopputulos on mielestäni ihan katsomisen arvoinen.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.