Auton Myyntikunnostus | Automeikkaus

Auton Myyntikunnostus | Automeikkaus

Auton myyntikunnostus eli automeikkaus pähkinänkuoressa:  Auton myyntikunnostus sisältää perinpohjaisen käsinpesun, jossa käydään läpi niin ovenvälit kuin moottoritilakin. Auto kuivataan säämiskällä jonka jälkeen maalipinta kiillotetaan koneellisesti kiiltäväksi. Tämän jälkeen auto vahataan käsin sekä käsitellään kaikki ulkoiset kumi ja muoviosat. Näiden toimenpiteiden lisäksi autoon tehdään täydellinen sisäpuhdistus verhoilupesuineen. Myös nahkasisusta pestään ja puhdistetaan uuden veroiseksi.

Käsinvahatun maalipinnan kestävyys on noin kuusi kuukautta. Jos lähes uutuuttaan kiiltävän auton myynti ei käsittelyn jälkeen enää kiinnosta, voi maalipinnan käsitellä keraamisella kestopinnoitteella joka hyvällä hoidolla takaa maalipinnan kiillolle pitkän iän.

Meiltä onnistuu myös autosi valokuvaus. Saat hyvät kuvat puhtaasta autosta myyntiä varten.

Työn kuvaus

  1. Auto pestään perusteellisesti käsin ovien välejä ja konehuonetta myöten
  2. Auto kuivataan säämiskällä
  3. Sisätilan kangas tai kumimatot pestään
  4. Auto kiillotetaan koneellisesti
  5. Auto vahataan käsin
  6. Auton kumi ja muovi osat käsitellään hoitoaineella
  7. Autoon tehdään perusteellinen sisäpuhdistus verhoilupesuja myöten

BMW X5 AUTON MYYNTIKUNNOSTUS

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.