Saab 900 käsinpesu, myllytys ja kovavahaus - Project kiilto hukassa

Saab 900 käsinpesu, myllytys ja kovavahaus - Project kiilto hukassa

Keväällä 2012 pihaamme saapui jo eläkeikään kerennyt Saab 900, jonka maalipinta oli muuttunut vuosien saatossa jo aika pitkälti valko-harmaaksi. Monen tunnin pesun, myllytyksen ja useiden vahauksien jälkeen saatiin musta väri taas kaivettua esiin ja siihen luotua vielä ihan kiitettävä kiilto.

Tässä muutama kuva kyseisestä yksilöstä. Väittäisin että kuvaushetkellä Suomen kiiltävin tuon ikäinen musta Saab 900.

Suru uutinen kyseisen auton kohtalosta saapui keväällä 2014, kun kuulimme, että kyseinen auto oli hajonnut ja viety romuttamolle. Sen pituinen kiilto se.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.