Subaru Impreza Sti Myllytys, Kovavahaus ja Sisäpuhdistus

Subaru Impreza Sti Myllytys, Kovavahaus ja Sisäpuhdistus

Valkoinen Subaru vuosimallia 2010 oli nähnyt tien pintaa vain 25000 km, mutta auton kyljet olivat aivan ruostepisteen peitossa johtuen liian harvaksi jääneestä auton pesurytmistä. Koko auto myllytettiin, jotta ruostepisteet saatiin poistettua, jonka jälkeen auto kovavahattiin, jottei ongelma uusiutuisi aivan heti. Samalla autoon tehtiin myös täydellinen sisäpuhdistus.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.