Citroen cx 25 prestige myllytys, vahaus ja sisäpuhdistus

Citroen cx 25 prestige myllytys, vahaus ja sisäpuhdistus

Vuosimallin 1986 Citroen oli jo jonkun verran ajan hampaan haalistama niin päältä kuin sisältäkin. Citroen myllytettiin ja vahattiin päälipuolin. Sisätilat putsattiin viimeisen päälle ja nahkapenkit sekä oviverhoilut käsiteltiin vielä nahanhoito aineella.Auton vinyyli katto myös käsiteltiin ja hoidettiin taas edustus kuntoon. Auton historiasta voin vielä paljastaa sen verran että jopa Ranskan presidenttiä, François Mitterrandia kuskailtiin ympäri Suomea kyseisellä autolla hänen valtiovierailullaan vuonna 1986.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.