Lexus CT 200h käsinpesu, Chemical Guys White Wax kovavahaus sekä sisäpuhdistus

Lexus CT 200h käsinpesu, Chemical Guys White Wax kovavahaus sekä sisäpuhdistus

Lexus CT 200h valkoinen maalipinta oli kellastunut todella pahasti. Auto pestiin perusteellisesti käsin, jonka jälkeen auton maalipinta käsiteltiin Chemical Guys White Wax kovavahalla. Whitewaxin ansiosta maalipinnan kiilto saatiin takaisin ja itse kellertävä sävy häivytettyä pois. Näiden toimenpiteiden ohella autoon tehtiin myös sisäpuhdistus.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.