Citroen cx 25 prestige myllytys, vahaus ja sisäpuhdistus

Kiillotus, Koneellinen, Maalipinnan, Myllytys, Paste, Pro, Protection, Shield, Sisäpuhdistus, Vahaus, Wax

Vuosimallin 1986 Citroen oli jo jonkun verran ajan hampaan haalistama niin päältä kuin sisältäkin. Citroen myllytettiin ja vahattiin päälipuolin. Sisätilat putsattiin viimeisen päälle ja nahkapenkit sekä oviverhoilut käsiteltiin vielä nahanhoito aineella. Auton vinyyli katto myös käsiteltiin ja hoidettiin taas edustus kuntoon. Auton historiasta voin vielä paljastaa sen verran että jopa Ranskan presidenttiä, François Mitterrandia kuskailtiin ympäri Suomea kyseisellä autolla hänen valtiovierailullaan vuonna 1986.

citroen cx 25 prestige sisäpuhdistuscitroen cx 25 prestige myllytyscitroen cx 25 prestige vahaus

citroen cx 25 prestige myllytys ja vahauscitroen cx 25 prestige vinyyli katon hoito käsittelycitroen cx 25 prestige nahkapenkkien hoitokäsittely

citroen cx 25 prestige nahkasisustan hoitokäsittely

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä