Auton Vahauspalvelut

Auton Vahauspalvelut

Auton vahaus olisi syytä suorittaa Suomen sääoloissa vähintään kaksi kertaa vuodessa, keväällä lumien lähdettyä ja syksyllä juuri ennen lumien tuloa. Auton vahaus antaa autollesi häikäisevän kiillon ja pitkäaikaisen suojan mm. kemikaaleja ja auringon ultraviolettisäteilyä vastaan. Vahaus suojaa autosi maalipintaa myös teollisuuden laskeumilta, puiden pihkalta, linnun jätöksiltä, tiesuolalta ja kalkkijäämiltä sekä ilman epäpuhtauksien ja hiekan hiovilta efekteiltä. Laadukas autovaha suojaa autosi maalipintaa Suomen vaihtelevilta vuodenajoilta ja vähentää korroosion muodostumista. Lisäksi autosi pysyy kiiltävän puhtaana pidempään vahan hylkiessä vettä jolloin lika ja suola eivät tartu autoon.

Suoritamme myös Mattamaalipintojen vahauksia. Mattamaalipinnan vahaus sinetöi maalipinnan, tekee maalipinnasta helposti puhtaana pidettävän sekä saa aikaan kauniin mattapinnan. Meiltä myös Mattamaalipintojen pinnoitteet.

Suoritamme myös Vanteiden vahauksia. Vanteiden vahaus sinetöi maalipinnan, tekee maalipinnasta helposti puhtaana pidettävän, sekä saa aikaan kauniin pinnan jolta esimerkiksi jarrupöly on helpompi puhdistaa pois. Vanteille soveltuu myös suurin osa käyttämistämme kestopinnoitteista.

Auton Kestopinnoite
Auton Kestopinnoite

Kestopinnoite (käytetään myös nimellä kestovahaus) antaa autollesi upean, kiiltävän pinnan ja saa autosi loistamaan kuin uutena. Kestokäsittely suojaa autosi maalipinnan ja tekee siitä vettä ja likaa hylkivän.

Auton Myyntikunnostus | Automeikkaus
Auton Myyntikunnostus | Automeikkaus

Auton myyntikunnostuksella laitetaan autosi hehkumaan uutuuttaan. Myyntikunnostus on hyvä suorittaa ennen auton myyntiä.

Auton Vahaus
Auton Vahaus

Auton vahaus pitää autosi kiiltävän puhtaana vahan hylkiessä vettä jolloin lika ja suola eivät tartu autoosi.

Hybridi Kestopinnoite
Hybridi Kestopinnoite

Hybridi kestopinnoitteet tarjoavat ylivoimaisesti hydrofobisimman suojan autosi maalipinnalle ja kestävät vuosia Pohjois-Euroopan vaativissa sääolosuhteissa.

Keraaminen Kestopinnoite
Keraaminen Kestopinnoite
Kovavahaus
Kovavahaus

Kovavahaus antaa autollesi häikäisevän kiillon sekä pitkäkestoisen likaa ja vettä hylkivän suojan jotta autosi pysyy puhtaana.

Maalipinnan Kiillotus | Auton Myllytys
Maalipinnan Kiillotus | Auton Myllytys

Myllytys saa autosi maalipinnan kiiltelemään taas uutuuttaan ja se on helpompi pitää puhtaana. Auton maalipinnan kiillotus poistaa pienet naarmut autostasi.

Zirconite Kestopinnoite
Zirconite Kestopinnoite

Zirconite kestopinnoite (kestovaha) suojaa autosi maalipinnan vuosiksi eteenpäin. Zirconite kestopinnoite pitää autosi maalipinnan aina edustus kunnossa.