Zirconite Kestopinnoite

Zirconite Kestopinnoite

Zirconite kestopinnoite on teknologia, jonka avulla suojaat autosi maalipinnan vuosiksi eteenpäin. Zirconite kestopinnoite muodostaa vettä ja likaa hylkivän kestovahakalvon mikä ei kuitenkaan liukene pois lukuisistakaan pesuista huolimatta. Zirconite kestovaha on kaksikomponentti aine joka poikkeaa tavallisesta vahasta sen verran että maalipinnalle levitettäviä aineita on kaksi, tavallisten vahojen yhden aineen sijaan, joissa maalipinnalle levitetään pelkkä vaha. Zirconite kestovaha kestää myös liuotinpesut ja suojaa autosi maalipintaa myös auringon haitallisilta UV-säteiltä sekä ilmansaasteilta, säilyttäen autosi maalipinnan kiiltävänä pitkään.

Kenelle Zirconite kestovahaus sopii

  1. Et jaksa jatkuvasti käyttää autoasi pestävänä ja vahattavana. Kestopinnoite ei liukene pois lukuisistakaan pesuista huolimatta ja autosi maalipinta säilyy kiiltävänä ja suojattuna pitkään.
  2. Haluat suojata autosi maalipinnan ilmansaasteilta ja muilta ulkoisilta haitallisilta tekijöiltä. Zirconite kestopinnoite antaa suojan auringon haitallisia UV-säteitä sekä happosateita vastaan.
  3. Haluat säilyttää autosi jälleenmyyntiarvon. Autosi arvo säilyy kun siitä pidetään hyvää huolta. Zirconite antaa pitkäkestoisen suojan autollesi. Säilyttäen auton alkuperäisen kiillon ja hohdon vuosiksi.

Suosittelemme Zirconite kestopinnoitetta jokaiseen autoon iästä riippumatta. Monet uuden auton ostajat valitsevat Zirconite pinnoitteen jo heti ostohetkellä uuteen autoonsa. Joten edessä on paljon huolettomia kilometrejä ilman jatkuvaa vahailua ja huolta maalipinnan kunnosta.

Auton Kestopinnoite - Nissan 350Z

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.