Mercedes-Benz C 220 Myyntikunnostus

Mercedes-Benz C 220 Myyntikunnostus

Mercedes-Benz  C vuosimallia 2008 oli menossa myyntiin, joten auto putsattiin viimeisen päälle ennen ensimmäisiä näyttöjä.

Mersulla oli ajettu noin 67000km ja maalipinta oli jo päässyt aika huonoon kuntoon. Nämä mustat värit menettävät kiiltonsa  todella nopeasti huolimattomassa käytössä. Maalipinnasta näki, että autoa oli pesty lukuisat kerrat harjakoneissa, joten maalipinta oli jo kiilloltaan melkein mattamusta. Sisustan valkoinen nahka oli myös todella tummunut käytössä, muutamista kohdista sitä ei uskonut enää valkoiseksi. Auto pestiin käsin perusteellisesti konehuonetta myöten. Päälipuolin auto myllytettiin ja vahattiin. Mielenkiintoinen muuten tuo Mersun metallimusta väri, joka sisältää hopeaa hiukkasta niin vähän, että siitä hädintuskin edes ammattilainen voi sanoa, että kyseessä on metalliväri. Sisusta jouduttiin pesemään lattiasta kattoon viimeistä niskatukea myöten. Mutta kyllä lopputulos kiittää.

Tutustu myyntikunnostus palveluumme.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.