Auton Suursiivous eli Myyntikunnostus

Auton Suursiivous eli Myyntikunnostus

Ei hätää, me saamme autosi puhtaaksi.

Joskus pelkkä käsinpesu tai sisäpuhdistus ei yksinkertaisesti riitä palauttamaan autoasi sen entiseen loistoonsa. Siinä tapauksessa tuo autosi meille näytille ja annamme sinulle arvion tarvittavista pesu ja puhdistus toimenpiteistä. Tehdään autollesi myyntikunnostus (täydellinen suursiivous), minkä jälkeen se ei uudelle kalpene!

Työvaiheet ja palvelut joita suosittelemme auton suursiivoukseen

Huomioi että auton myyntikunnostus paketti suunnitellaan aina yksilöllisesti, auto kohtaisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin soittamalla, täytä yhteydenottolomake nettisivuiltamme tai poikkea käymään autolla pesulassamme niin saat tarkan arvion tarvittavista toimenpiteistä heti.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.