Auton Suursiivous eli Myyntikunnostus

19th kesäkuu 2017

Auton suursiivous eli myyntikunnostus meikki espoo

Ei hätää, me saamme autosi puhtaaksi.

Joskus pelkkä käsinpesu tai sisäpuhdistus ei yksinkertaisesti riitä palauttamaan autoasi sen entiseen loistoonsa. Siinä tapauksessa tuo autosi meille näytille ja annamme sinulle arvion tarvittavista pesu ja puhdistus toimenpiteistä. Tehdään autollesi täydellinen Suursiivous, minkä jälkeen se ei uudelle kalpene!

Työvaiheet ja palvelut joita suosittelemme auton suursiivoukseen.

Huomioi että Auton Suursiivous paketti suunnitellaan aina yksilöllisesti, auto kohtaisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin soittamalla, täytä yhteydenottolomake nettisivuiltamme tai poikkea käymään autolla pesulassamme niin saat tarkan arvion tarvittavista toimenpiteistä heti.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ota yhteyttä painamalla tästä

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.