Auton myyntikunnostus vai automaattipesukatu?

Auton myyntikunnostus vai automaattipesukatu?

Oletko myymässä autoasi tai kaipaisiko se vaan kunnon pesua ja puhdistusta?

Me täällä Autopesula Espoon Starwashilla saamme usein kysymyksiä liittyen auton ulkonäön viimeistelyyn eli kotoisammin automeikkaukseen liittyen.

Mitä se tarkoittaa?

Automeikkaus - Myyntikunnostus - Meikki - Fiksi – Myyntifiksi = Tarkoittavat ammattikielellä kaikki samaa. Kyse on auton kokonaisvaltaisesta puhdistuksesta lattiasta kattoon, niin päältä kuin sisältäkin. Myyntikunnostukseen kannattaa varata aikaa runsaasti ja autot viipyvätkin meillä vuorokauden lähes poikkeuksetta.

Mitä se sisältää?

Myyntikunnostus sisältää:

Auton käsinpesun

Vanteiden ja renkaiden pesun

Moottoritilan pesun ja puhdistuksen

Ovien- ja luukkujen välien pesun

Raudan ja pien poiston

Maalipinnan kiillotuksen joka poistaa 80-90% maalipinnan virheistä

Vaha, kovavaha tai kestopinnoite maalipinnoille

Sisustan imurointi ja muovipintojen pesu ja puhdistus

Lasien pesu ja puhdistus

Ulkoisten muovi- ja kumiosien hoito

Verhoilun märkäpesu eli penkkien pesut

Tavoitteenamme on, että saat autosi meiltä takaisin yhtä upean näköisenä kuin se oli uutena ostettaessa.

Meillä Starwashilla automeikkaus tarkoittaa aina laatutyötä markkinoiden parhailla mahdollisilla tuotteilla ja välineillä. Kaikki työntekijämme ovat kokeneita autoalan ammattilaisia, joiden hoiviin voit huoletta jättää autosi.

Automaattipesukadut on tehty nopeiksi liukuhihnoiksi, ei autosi maalipinnan hyvinvointia ajatellen. Pesuautomaatti pesee autosi vain nopeasti ulkopuolelta takertumatta yksityiskohtiin, sisäpuolesta puhumattakaan.

Pesuautomaatti, pesukatu tai harjakone voi naarmuttaa ja jättää auton maalipintaan pyörrejälkiä ja pieniä naarmuja. Pesuautomaattien harjoja ei yleensä puhdisteta tarpeeksi usein ja niihin kertyy likaa, joka sitten hankautuu autoosi, vaikka pesun pitäisi puhdistaa autosi maalipinta.

Tämän takia suosittelemme aina auton käsinpesua mieluummin kuin pesuautomaattia.

Nämä automaattipesun aiheuttamat pienet jäljet maalipinnassa on helppo korjata, kunhan sen tekee tarpeeksi ajoissa. Yleensä huolellinen käsinpesu ja myllytys tehoavat pieniin jälkiin. Samalla voimme katsastaa, tarvitseeko autosi muita pesupalvelujamme. Vaivaako esimerkiksi verhoiluun pinttyneet tahrat tai olisiko maalipinta hyvä suojata esimerkiksi keraamisella kestopinnoitteella? Keraamiset kestopinnoitteet ja kovavahat tekevät autosi puhtaana pitämisen jälleen todella helpoksi. Ne estävät likaa tarttumasta maalipintaan kiinni ja suojaavat autoasi sään vaikutuksilta sekä antavat maalipinnalle upean kiillon. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja mietitään yhdessä mikä käsittely olisi paras juuri sinun autollesi.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.